Hoe werkt antispin?

De antispin behandeling heeft een drievoudige werking. Ten eerste worden door middel van een behandeling spinnen en insecten (muggen, wespen en vliegen) geweerd. Daarnaast wordt het vuil los geweekt en afgebroken. Als laatst wordt de ondergrond beschermd door een vuilafstotende laag waarop spinnen en insecten zich niet meer nestelen. 


Hoe lang ben ik van de spinnen af?
Antispin heeft een werking van minimaal drie maanden. Afhankelijk van het weer en de spinnenpopulatie kan de behandeling tot maximaal zes maanden resultaat opleveren. 

Beste tijd voor een antispin behandeling 
De beste tijd voor een antispin behandeling is in het voorjaar. Als de zon gaat schijnen komen de nesten uit, daarom is het raadzaam daaraan voorafgaand te spuiten. Het is raadzaam om in augustus / september nogmaals te spuiten omdat de spinnen dan gaan paren. Dit voorkomt dat de spinnen en insecten in de winter nieuwe nesten maken. 

Ook na de behandeling insect vrij
Na de behandeling hoeft u niet bang te zijn dat er andere insecten op de behandelde plekken afkomen. Ook deze muggen houden niet van de beschermlaag. 

Niet gevaarlijk of giftig
De antispin behandeling is 100% veilig voor mens, plant en dier. Het is ook mogelijk om deze behandeling op planten te spuiten. De anitispin behandeling valt als een van de weinige producten tegen spinnen onder het gedifferentieerd handhavingsbeleid (biociden) van VROM. 

Ramen pas na 48 uur wassen
Het product dat gebruikt wordt voor de antispin behandeling heeft vierentwintig uur nodig om in te trekken en onzichtbaar op te drogen. Daarna is het veilig uw ramen te wassen. Let op! Gebruik na de behandeling geen hogedrukreiniger, dan spuit u het beschermende laagje weg uit eventuele kieren en naden.

Wij maken onder andere schoon,
Caravan
Prijs: op aanvraag

Woning/Appartement
Prijs: op aanvraag

Woonark
Prijs: op aanvraag

Bungalow
Prijs: op aanvraag 

Villa
Prijs: op aanvraag

Grote boerderij
Prijs: op aanvraag

 

Zie ook Sanitair...

  • Adres:
    Noorderweg 18
  • 9824 PB Noordwijk (Gn)
  • Tel: 06-52519820

IBAN: NL42ABNA0251.1623.89  //  KVK nummer: 01163516  //  BTW-id NL001389216B41