Artikelen

Glasbewassing (binnen en buiten)

Telewassysteem t/m 15 meter hoog.

Door middel van het telewassysteem kunnen wij werkzaamheden uitvoeren tot een hoogte van 15 meter, zonder gebruik te hoeven maken van ladders of hoogwerker. Het water gaat door verschillende filters, zo halen wij uit gewoon leidingwater alle vervuilingen waaronder kalk. Na het filteren blijft er alleen nog echt zuiver water over. Bekend als osmose water, door dit osmose water zal het glas vlekvrij opdrogen en geen strepen na laten. 

Let wel opDe eerste twee maal kunnen er enige spatjes achterblijven, na twee maal bewassen met osmose water zullen alle oude zeep en kalkresten van het glas verdwenen zijn en zal het glas langer schoon blijven.

Indoor telewassysteem t/m 7 meter hoog.

Innovatief op het gebied van binnen glasbewassing voor de particuliere en zakelijke markt. Het Indoor telewassysteem is een revolutionaire glasbewassings methode. Het systeem biedt een ergonomische en praktische oplossing voor het reinigen t/m 7 meter hoog van alle soorten verticaal en horizontaal gelegen glas, ramen en andere gladde oppervlakken aan de binnenkant van een gebouw, object of woonhuis. Het Indoor telewassysteem werkt met een spray-vernevelsysteem voorzien van Osmose water.

Dit is gedeminiraliseerd water wat geen kalk en mineralen bevat en daardoor een zeer sterk reinigend vermogen heeft. Dit geeft, in combinatie met een nieuwe speciaal ontwikkelde microvezelpad, een schoon en streeploos resultaat.

 

Wat zijn de voordelen van het telewassysteem ?

• Reiniging op moeilijk bereikbare plaatsen (arbo)

• telewassysteem t/m 15 meter hoog

• Geen gebruik van ladder

• Geen gebruik van emmer 


• Geen gebruik van reinigingsmiddelen 

Prijs, Zakelijk & Particulier:( op aanvraag ) 

 

IBAN: NL42ABNA0251.1623.89  //  KVK nummer: 01163516  //  BTW-id NL001389216B41