Schoonmaakbedrijf 'De Tweede'

verzorgt het dagelijks en periodiek onderhoud van: Kantoren, Scholen, Praktijkruimten, Sportclubs, Appartementengebouwen, Trappenhuizen en overige instellingen. Voor glasbewassing, grote schoonmaak, gootreiniging, trespa en hogedruk reiniging.

Gevelreiniging

De eerste indruk van uw bedrijf wordt door bezoekers aan uw kantoor vaak al op de stoep gevormd. Wij begrijpen dat gevelreiniging en glasbewassing van groot belang zijn voor uw bedrijf. Wij hebben de mensen, de kennis en de ervaring om uw gebouw het hele jaar door de juiste uitstraling te geven. Graffiti, algvorming en vuil verwijderen wij met de modernste materialen en middelen.

We kunnen na het gevelreinigen desgewenst ook een anti-graffiticoating aanbrengen. Onze glazenwassers kunnen met speciale materialen en technieken bij de glasbewassing zelfs de ramen ontweren. Dit is uiteraard een stuk goedkoper dan de ramen te vervangen. Met deze diensten dragen wij graag bij aan het positieve imago van onze opdrachtgevers.

Terrasreiniging

Door middel van hoge druk reiniging en een speciale rotocleaner kunnen wij iedere soort bestrating diep reinigen zonder het gebruik van chemicalie├źn of oplosmiddelen. Na de behandeling ziet uw terras of oprit er weer uit als nieuw.

Ook voor bedrijven is het van belang om het terrein rond uw bedrijfspand schoon te houden. Zoals u als ondernemer waarschijnlijk maar al te goed weet, is de eerste indruk die een klant van uw bedrijf heeft van groot belang. Daarbij hoort niet alleen een schoon gebouw, maar ook een schoon terrein en schone parkeerplaatsen rondom het gebouw.

Wilt u ook graag 

een schone gevel of terras?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Prijs, Zakelijk & Particulier:( op aanvraag )


 

Zie ook Ontruiming....

Zie ook Interieur....

  • Adres:
    Noorderweg 18
  • 9824 PB Noordwijk (Gn)
  • Tel: 06-52519820

IBAN: NL42ABNA0251.1623.89  //  KVK nummer: 01163516  //  BTW-id NL001389216B41